DataPal hizmetimiz ile, sigortalıların internet ortamında “bilgi koruma” ihtiyaçları karşılanır, sigortalıların kişisel ve finansal bilgilerini korunur, sigortalılar internet dolandırıcılığına karşı tehlikeli web sitelerinden ve yazılımlardan uzak tutulur. Toplamda 6 cihaz ile kişisel bilgileri online koruyan, yöneten ve kontrol etmeye yardımcı olan kolay kullanım araçları sağlanır.

Cep telefonu, laptop, tablet veya masaüstü bilgisayarlar ile uyumludur.

DataPal ile dört farklı unsur ile müşterilerini internet ortamında korur ve karşılaşabilecekleri sorunlar karşısında destek olur:

Güvenli Tarayıcı: PC, Laptop, Mobil Telefon ve tabletler ile güvenli alışveriş, işlem yapma ve bilgi paylaşımı.

Online Bilgi Tarama ve Takip: Belirlenmiş kişisel bilgilerin internet ortamında takibi ve şüpheli durumların raporlanması.

Uzman Danışman: Uzman danışmanlar, Dijital Koruma Hizmeti Paketi müşterilerine internet hukuku ile ilgili soru ve sorunlarda yardımcı olacaktır.

Antivirüs Yazılımı: Virüslerin, casus yazılımların, solucanların ve Truva atlarının bilgisayarlara bulaşmasına karşı koruma sağlayan Bitdefender Total Security Multidevice 2018 Antivirüs Programı Virüs Koruma programından faydalanmak isteyen sigortalılarımızın, poliçe başlangıç tarihinden itibaren 2 ay içerisinde DataPal web sitesi üzerinden(www.datapal.com.tr ) üyeliklerini aktive etmesi gerekir. Üyeliğini aktifleştiren sigortalılarımıza poliçeleri süresince kullanılmak üzere (her yıl yenilenerek) Bitdefender Total Security Multidevice 2018 Antivirüs Yazılımı sunulur.

Isparta Allianz Sigorta Acentesi

 

Adres

İstiklal Mahallesi,
113 Cd. no.58/A ISPARTA

Telefon

0(246) 232 58 18 Tel
0(246) 232 5819 Fax
0(536) 872 22 77 Gsm